Xiaomi Mi 12 T Pro (Di̇ti̇ng) Sım Kilidi Ve Imeı Onarımı Tek Sım Yöntemi

asral

Yönetici
Yönetici
Moderatör
VIP Üye
Tepki
19
Xiaomi Mi 12 T Pro (DİTİNG) SIM Kilidi ve IMEI Onarımı Tek SIM Yöntemi

Xiaomi Mi 12 T Pro cihazlarında SIM kilidi kaldırma ve IMEI onarımı işlemleri, kullanıcıların cihazlarını özgürce kullanmalarını sağlar. Bu yöntemde, SIM kilidi kaldırma ve IMEI onarımı için adım adım nasıl ilerleyeceğinizi anlatacağız.

Adım 1: Direnç Değiştirme

İlk adım olarak, cihazınızın içindeki belirli bir direnci değiştirmeniz gerekmektedir. Bu, cihazınızın tek SIM kart ile çalışmasını sağlayacaktır. Direnci 47K ile değiştirmek, bu işlem için önerilen değerdir.

Adım 2: DFT Pro Tool Kullanımı

DFT Pro Tool'u açın ve Qualcomm sekmesine gidin. Ardından IMEI bölümünü seçin.

Adım 3: ROOTSUZ DIAG Modunu Açma

Cihazınızın DIAG modunu açmak için root gerektirmez. Bu, cihazınızın teşhis modunda çalışmasını sağlar.

Adım 4: IMEI 1'i Değiştirme

IMEI 1'i yazın ve işlemi başlatın. Bu işlem sonucunda IMEI 1 değişecektir. Ancak, IMEI 2 orijinal olarak kalır.

Adım 5: Not

Bu işlem sonucunda IMEI 1 değişecektir. Ancak, cihazınızı sıfırladığınızda veya bir fabrika ayarı yaptığınızda IMEI orijinal IMEI'ye geri dönecektir.

Notlar:
  • Bu yöntem, birçok direnç değiştirilmiş Xiaomi cihazında işe yarayabilir. Ancak her cihaz farklı olabilir, bu nedenle dikkatli ve dikkatli bir şekilde işlem yapılmalıdır.​
Bu yöntemle Xiaomi Mi 12 T Pro cihazınızın SIM kilidini kaldırabilir ve IMEI'yi onarabilirsiniz. Ancak bu işlemi yapmadan önce, cihazınızın garanti durumu ve yasal gereklilikleri kontrol ettiğinizden emin olun. İşlemi dikkatlice yapın ve dikkatli olun.1697195136046.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar