Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G İmei̇ Repai̇r

asral

Yönetici
Yönetici
Moderatör
VIP Üye
Tepki
19
Merhaba Program Destek Takipçileri Bugün sizlerle beraber note 12 pro + 5g modelinin imei repair işlemini yapacağız
Öncelikle cihaz kesinlikle bl açık olması gerekiyor yoksa cihaz çöker acılmaz
Dft üzerinden Aşağıdaki gibi repair yapıyoruz.
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+/Plus (Ruby) IMEI Sorunu Çözümü

Eğer Xiaomi Redmi Note 12 Pro+/Plus (Ruby) cihazınızda IMEI sorunu yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz:

Not: İlk adımda, cihazınızın yazılımını "MiFirm" üzerinden "V13.0.4.0.SMOINXM - Xiaomi Redmi Note 12 Pro/Pro+/Discovery (Indian) - Global Stable" sürümüyle güncellemeniz gerekmektedir.

Adım 1: NVRAM Sıfırlama
  • Cihazınızı güncel yazılımla yeniden başlatın.​
  • Ayarlar > Telefon Hakkında > Sistem Güncellemesi bölümünden yazılım güncellemelerini kontrol edin ve en son güncellemeyi yükleyin.​
  • Daha sonra "model seç" bölümünden "wipe nvram" seçeneğini işaretleyin ve uygulayın.​
Adım 2: IMEI Serilerini Onarın
  • "patchcert new" işaretini seçerek IMEI serilerinizi çift olarak yazdırın.​
Adım 3: NVData Onarımı
  • "patch nvdata" işlemini gerçekleştirin.​
Adım 4: IMEI Serilerini Yeniden Onarın
  • İlk yazdığınız IMEI serilerini tekrar "patchcert new" işareti ile yazdırın.​
Bu adımları takip ederek Xiaomi Redmi Note 12 Pro+/Plus (Ruby) cihazınızdaki IMEI sorununu çözebilirsiniz. Bu işlemi dikkatli bir şekilde yapın ve cihazınızın güncel yedeği olduğundan emin olun.
1694082229431.png

Sorun Ve Problemler İçin Yardım istebilirsiniz​

Son düzenleme:

webcakali

Yeni Üye
Tepki
0
Merhabalar ustat Dft pro elimizde yok başka türlü nasıl repair yapabiliriz ?

gringo11

Yeni Üye
Tepki
0
Merhaba , redmi 12 Pro+ var imeil attırmak istiyorum varmı ücret karşılığında yardımcı olacak arkadaş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar