- Tepki
- 19
Merhaba Program Destek Takipçileri Bugün sizlerle beraber note 12 pro + 5g modelinin imei repair işlemini yapacağız
Öncelikle cihaz kesinlikle bl açık olması gerekiyor yoksa cihaz çöker acılmaz
Dft üzerinden Aşağıdaki gibi repair yapıyoruz.
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+/Plus (Ruby) IMEI Sorunu Çözümü
Eğer Xiaomi Redmi Note 12 Pro+/Plus (Ruby) cihazınızda IMEI sorunu yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz:
Not: İlk adımda, cihazınızın yazılımını "MiFirm" üzerinden "V13.0.4.0.SMOINXM - Xiaomi Redmi Note 12 Pro/Pro+/Discovery (Indian) - Global Stable" sürümüyle güncellemeniz gerekmektedir.
Adım 1: NVRAM Sıfırlama
Öncelikle cihaz kesinlikle bl açık olması gerekiyor yoksa cihaz çöker acılmaz
Dft üzerinden Aşağıdaki gibi repair yapıyoruz.
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+/Plus (Ruby) IMEI Sorunu Çözümü
Eğer Xiaomi Redmi Note 12 Pro+/Plus (Ruby) cihazınızda IMEI sorunu yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz:
Not: İlk adımda, cihazınızın yazılımını "MiFirm" üzerinden "V13.0.4.0.SMOINXM - Xiaomi Redmi Note 12 Pro/Pro+/Discovery (Indian) - Global Stable" sürümüyle güncellemeniz gerekmektedir.
Adım 1: NVRAM Sıfırlama
- Cihazınızı güncel yazılımla yeniden başlatın.
- Ayarlar > Telefon Hakkında > Sistem Güncellemesi bölümünden yazılım güncellemelerini kontrol edin ve en son güncellemeyi yükleyin.
- Daha sonra "model seç" bölümünden "wipe nvram" seçeneğini işaretleyin ve uygulayın.
Adım 2: IMEI Serilerini Onarın
- "patchcert new" işaretini seçerek IMEI serilerinizi çift olarak yazdırın.
Adım 3: NVData Onarımı
- "patch nvdata" işlemini gerçekleştirin.
Adım 4: IMEI Serilerini Yeniden Onarın
- İlk yazdığınız IMEI serilerini tekrar "patchcert new" işareti ile yazdırın.
Bu adımları takip ederek Xiaomi Redmi Note 12 Pro+/Plus (Ruby) cihazınızdaki IMEI sorununu çözebilirsiniz. Bu işlemi dikkatli bir şekilde yapın ve cihazınızın güncel yedeği olduğundan emin olun.
Sorun Ve Problemler İçin
Sorun Ve Problemler İçin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yardım istebilirsiniz
Son düzenleme: