Redmi 12 (Fire) Mi Account

Salih

Moderatör
Moderatör
Tepki
0
Arkadaşlar redmi 12 fire cihaza mi account baypas yapılmıyor çözümünü bilen paylaşabilir mi ?

asral

Yönetici
Yönetici
Moderatör
VIP Üye
Tepki
19
aşlar redmi 12 fire cihaza mi account baypas yapılmıyor çözümünü bilen paylaşa
  1. DFT Partition Manager üzerinden persist yedeği alın.
  2. Ardından persist bölümünü seçin ve formatlayın.
Not: Yedekleme ve format işlemlerinden önce önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.

1. Cihazı WiFi olmadan kurun. USB hata ayıklama modunda cihaza bağlandığınızdan emin olun ve aşağıdaki kodları girin:
  1. DFT Partition Manager üzerinden persist yedeği alın.
  2. Ardından persist bölümünü seçin ve formatlayın.
Not: Yedekleme ve format işlemlerinden önce önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.

1. Cihazı WiFi olmadan kurun. USB hata ayıklama modunda cihaza bağlandığınızdan emin olun ve aşağıdaki kodları girin:
bashCopy code
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.finddevice
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.android.updater

Bu kodlar, cihazınızdaki belirli uygulamaları kaldırmaya yöneliktir. Ardından, cihazı WiFi'ye bağlamadan önce MI Account sunucuları ile iletişimi kesmiş olacaksınız.

1. Son olarak, aşağıdaki kodu girerek güncelleme işlemini devre dışı bırakın:
bashCopy code
adb shell settings put global package_verifier_enable 0

Bu düzenlenmiş metin, her adımı açıklayarak işlemleri takip etmenizi sağlamalıdır. Unutmayın ki bu işlemleri gerçekleştirmeden önce dikkatlice okuyun ve gerektiğinde profesyonel yardım alın.
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.finddevice
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.android.updater

Bu kodlar, cihazınızdaki belirli uygulamaları kaldırmaya yöneliktir. Ardından, cihazı WiFi'ye bağlamadan önce MI Account sunucuları ile iletişimi kesmiş olacaksınız.

1. Son olarak, aşağıdaki kodu girerek güncelleme işlemini devre dışı bırakın:
adb komudu
adb shell settings put global package_verifier_enable 0

işlem okey

Konu Sahibi
S

Salih

Moderatör
Moderatör
Tepki
0
Hocam elinize sağlık çok iyi anlatmışsınız yaptım oldu wifiye bağlanınca sormuyor artık
Benim son sorum ayarlardan telefon sıfırlanmiyor eğer telefonu sıfırlarsak tekrardan sorar mi account

asral

Yönetici
Yönetici
Moderatör
VIP Üye
Tepki
19
Hocam elinize sağlık çok iyi anlatmışsınız yaptım oldu wifiye bağlanınca sormuyor artık
Benim son sorum ayarlardan telefon sıfırlanmiyor eğer telefonu sıfırlarsak tekrardan sorar mi account
sıfırlamada gelmiyor yalnız güncellemede gelir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar