General Mobile Gm5/Gm5D Test Point Nerede?

gasap

Yeni Üye
Tepki
0
bi tek gsmturkeyde bulabildim oda vip için bu forumda gm5 için var ama arkadaş plus modelini atmış normali değil

xanox

Moderatör
Moderatör
VIP Üye
Tepki
173
bi tek gsmturkeyde bulabildim oda vip için bu forumda gm5 için var ama arkadaş plus modelini atmış normali değil

Önce kırmızıyla işaretlediğim yeri dene olmazsa sonra sarı yeri dene bakalım gm5d
1757080936815.png

Konu Sahibi
G

gasap

Yeni Üye
Tepki
0
sadece siyah yol birşey yapıyor cımbızın toprağa gelen ucunu çekince zırlıyor ama çekmessen öyle gidiyor onun dışında girmiyor edl ye ses tuşları zaten bozuk
IMG_20250905_173412.jpg

Konu Sahibi
G

gasap

Yeni Üye
Tepki
0
ben hiç denemedim ama bulursam burdan paylaşırım.
bulursam yerine şimdi arasan yada gsmturkeyde vip olan tanıdığına sorsan bu linkten test pointe bakarmısın diye biraz acilde hem numaralar mesajlar resimler var içinde

xanox

Moderatör
Moderatör
VIP Üye
Tepki
173
bulursam yerine şimdi arasan yada gsmturkeyde vip olan tanıdığına sorsan bu linkten test pointe bakarmısın diye biraz acilde hem numaralar mesajlar resimler var içinde
tanıdıgın vip üyeligi vardı test pointe baktım bizim atıgımızla aynı vardı bulamadım zor bulunur ama ses açma tuşula felan dene

Son düzenleme:
Konu Sahibi
G

gasap

Yeni Üye
Tepki
0
tanıdıgın vip üyeligi vardı test pointe baktım bizim atıgımızla aynı vardı bulamadım zor bulunur ama ses açma tuşula felan dene
ses tuşları gidik hem aynı olamaz olabilcek herşeyi denedim ama olmadı en sonda yaktım işlemcinin yanındaki çip kıvılcım çıkardı mmc heralde

xanox

Moderatör
Moderatör
VIP Üye
Tepki
173
ses tuşları gidik hem aynı olamaz olabilcek herşeyi denedim ama olmadı en sonda yaktım işlemcinin yanındaki çip kıvılcım çıkardı mmc heralde
olabilir saglık olsun benim elimden gelen bu kadardı :)

xanox

Moderatör
Moderatör
VIP Üye
Tepki
173
test pointi usb soketinde...gnd nin yanındaki pin ile ilk pini yani v+ cımbızla kisadevre yapın..o esnada usb kablosunu takın...olmazsa gnd ile kısa devre yapıp usb kablosunu takın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar